Sayfalar

18 Aralık 2010 Cumartesi

hazırım:)

   Evet, hazırım, yazıyorum:) Kociş çıktı, evi toparladım, akşam yemeğimi koydum, çayımı aldım, mailleri kontrol ettim, hazırım yazmaya. Birkaç gündür yazmaya hazırım aslında ama fotoları yüklemeden önce üstüne flu olarak adımı yazmak istiyorum. Ancak, beceremedim. Kendi tasarladığım bazı modeller de olduğu için yazısız koymak istemiyorum, Banu abla bu konudan muzdaripti çünkü, okumuştum. Daha yeniyim ama aynı şey başıma gelsin istemedim. Dolayısıyla bana azıcık yardımcı olabilecek olan bulunursa sevinirim.
   Kaç gecedir uyku düzenim terse döndü, sabah uyuyup öğlen uyanıyorum. Dün gece de öyleydi, bir haftadır elime kitap alamadığımı fark edip yeni kitaba başladım... ve bitirdim. Maeve Binchy'nin "Hayatın Ta Kendisi Lokantası" kitabı. Tam 4 senedir elimde duruyordu, aynı yazarın başka başka kitaplarını okuduğum halde bu kitaba elim gitmedi bir türlü.  İlk aldığım kitabı en son okumamın sebebi varmış meğerse:)) Kitapta yazarın diğer kitaplarında adı geçen, konusu anlatılan karakterlere atıfta bulunuluyor.Aslında değişen bir şey yok, diğer kitapları okumayanların kaçıracağı bir şey yok. Sadece beni mutlu etti, aradaki nüansları yakalamak salak bir  haz verdi.




   Kitap okurken tercihlerim biraz daha beni aydınlatacak, kafamdaki komplo teorilerini oturtacak, siyasi tarzda şeyler okumak. Ama arada Maeve Binchy, Miranda Kerr gibi yazarları okumak bende beyaz dizi etkisi yapıyor. Mutlu ediyor, yormadan okunuyor. Tavsiye ederim:)))
   Bu arada fotolar için yardım bekliyorum. Lütfeennn:)

4 yorum:

  1. öncelikle geçmiş olsun canım,migren ağrısı hiç bir şeye benzemez :(
    resimlerin için sana "picasa 3" programını tavsiye ederim,oldukça yönlü ve sağlıklı çalışan bir program ;)

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler, hemen bu gece deneyeceğim. eğer flu bir imza atabilirsem yaptıklarımı da yayınlamaya başlayacağım:) bu arada blogunuzu gezdim, keçe çiçeklere bayıldım. sevgiler

    YanıtlaSil
  3. bu konuda photoshop'u önerebilirim.
    bilmiyorsanız kullanmayı, fotoğrafları atın ne istiyorsanız yapar, yazar gönderirim. size böyle bir yardımım dokunabilir belki:))
    anneannenize acil şifalar diliyorum.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. asortik, çok teşekkür ederim, Darman sayesinde picasada bişiler yapmaya çalışıyorum, photoshop benim için şeytan icadı gibi:)) anneannecim de olabileceği kadar işte..:( tekrar teşekkürler, öptümm

    YanıtlaSil