Sayfalar

20 Aralık 2010 Pazartesi

heyyyoooo


   
    Heyoo yaptım galiba, Darman'ın yardımlarıyla oldu, teşekkürler:)) Neyse artık geçebilirim.

    İlk paylaşacaklarım yapmaya başladığım ve hala bitiremediğim battaniyemin fotoğrafları. Aslında battaniyeden çok yatak örtüsü gibi olacak. 

   İlk resimdeki motifler geçen yıl ameliyat olduğumda, evde kalan ipler boşa gitmesin diye yapmış olduğum motifler. Toplam dokuz tane çıktı. Beş tanesini örtüye göbek için ayırdım, dört tanesi yastık olacak.
   İkinci resim örtünün göbeği. Motifleri kirpi iple, ilmek çekerek birbirine ekledim. Etraflarını da kirpi iple dolduracağım ama elime çok ağır geldiği için parça parça örüp ekliyorum. Dümdüz örmek çok sıkıcı olduğu için de biraz yavaş gidiyor. Arada sırada başka şeyler örüp sonra yine dönüyorum.
    üçüncü resim yukarda bahsettiğim yan parçalardan biri. Tüm parçalar örülüp bitirilince, evde daha önceden bulunan kalınca krem rengi bir satene dikilecek. Örterken potluk yapıp toplanmasın diye de, yine daha önceden evde bulunan, kırmızı ve beyaz düğmelerle belli yerlerinden sabitlenecek.Ikea'dan iki küçük yastık aldım, kırlentleri de onlara takacağım. Projede iyi de tamamlar mıyım bakalım?:))
     Son resim de yine kalan iplerden ördüğüm, battaniye olmaya yetmeyen, koltuk şalına cimcik kadar kalıp mecburen klozet takımı olan motiflerim. Onları da kaydıramaz paspasa dikip öyle kullanacağım ama üşengeçlikten yapamadım daha:)) Renkler aslında çok canlı ama zamanla onu da düzgün yapmayı beceririm inşallahhhh..
     Diğerlerini de zamanla yayınlayacağımmmm:))
Posted by Picasa

4 yorum:

  1. çok şirinler, elinize sağlık. :)

    YanıtlaSil
  2. teşekkürler:)) umarım biterler..

    YanıtlaSil
  3. biter biter...
    benim gibi inat et...
    de ki
    -bana bunu çabucak bitirmek yaKIŞIR...
    çok zevklisin valla...ellerine kollarına sağlık ablam :)

    YanıtlaSil
  4. Figen ablacım, teşekkürler, sen beğendiysen sorun yok:)
    sevgili Tiryaki, hoşgeldin blguma. beğendiğine çok sevindim:)

    YanıtlaSil