Sayfalar

22 Aralık 2010 Çarşamba

kötü..fena..

   Bu dünyaya yazar olarak katılalı çok olmadı, çok da keyif almaya başladım. Beni de izleyenler olması, onaylanmış olmak gibi geldi bana. Çok mutlu oldum. Hatta bugün atölye nott'un blogundan özenerek ördüğüm bardak altlarını, çantamı vs. yüklemeyi, kendimle dalga geçmeyi planlıyordum ne yalan söyliim. Mülkiye'den örgü örüp yemek yapayım diye mezun etmişler beni diye..ama keyfim çok kaçık. 
   Nanem yani anneannem hastaneye yatırıldı bugün, yarın ameliyat olup olamayacağına bakacaklar. Midesinde sorun vardı, kitle bulundu:(( Bütün midesini kaplamış:(( Eğer ameliyat olabilecek durumdaysa yarın yapacaklarmış operasyonu. Dolayısıyla ben bu gece Ankara'ya, memleketime, Nanemin yanına gidiyorum. Ne kadar kalacağımı bilemiyorum. Zaten dörtlü by-pass geçirmiş bir kalp hastası nasıl olacak ki?.. Kuş gibi bünyesi, nasıl kaldıracak:(( N'olur dualarınızla benimle olun..

5 yorum:

  1. Allah şifalar versin, inşallah iyileşir tez zamanda. :(

    YanıtlaSil
  2. Canım yaaa, Allah yardımcınız olsun...

    YanıtlaSil
  3. acil şifalar diliyorum canım,ALLAH yardımcınız olsun.. iyi düşünelim iyi şeyler olsun inşallah..

    YanıtlaSil
  4. canım çok geçmiş olsun, anneaneciğine acil şifalar diliyorum.

    YanıtlaSil
  5. Bu yılbaşı sevdiklerinizle birlikte mutlu huzurlu bir yıla başlangıç yapmanızı ve tüm yılınızın aynı güzellikte geçmesini diliyorum..
    YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN....!
    canım merak ettim nasıl oldu anneaneciğin,haberdar edersin emi.. :(

    YanıtlaSil