Sayfalar

31 Ocak 2011 Pazartesi

eskidendi çookk eskidenn


   Tüm haftasonu yayıldım, okudum, okudum, okudummm.. Dolayısıyla çok fazla örgü örmedim, yemek yapmadım hele temizlik işine hiiiç bulaşmadım. Birkaç gündür de post yollamadığım için bari daha öncekilerden ekleme yapayım dedim. Amatör işi ama ben pek keyifle örüyorum, umarım beğenirsiniz:)
  
    Bu benim o zamanki sevgili şimdiki kocaya, onun ısrarlı istekleri sonucu yaptığım ama onun 4-5 kere giydiği kazak. Öylesine ördüm işte, model falan yok, erkek kazağı ne modeli:) Arka plan buruşuk nevresim:)


   Bu çok parlak beceriksizce çekilen fotodaki benim bandanam. Saçlarım bere takınca dana yalamış gibi oluyor diye böyle bişey ördüm. Yağmur vs. yoksa boyunluk gibi duruyor boynumda, değilse başımda. Takınca oldukça şirin oluyor. Belli olmasa da siyah içinde dore ip ve boncuklar var.
  Veee bu benim niye yaptığımı bilmediğim çantam. Daha önce paylaştığım klozet takımının artan ipleriyle yapıldı, içine eski bir bez çanta dikildi. O kadar:)
  Cumartesi günü Kent Meydanı AVMdeydim, D&R'da bir sürü indirim vardı, ben de toparladım fırsatı bulmuşken. Daha önce hiç Jane Austin okumamıştım, Dili hoşuma gitti. Bitirince tavsiye esip etmeyeceğime bakarız artık...
Posted by Picasa

20 yorum:

  1. Kazak süper ama buruşuk çarşaf daha süper :))

    YanıtlaSil
  2. ahhh nasıl deli gibi kitap alasım geldi böyle bir arada görünce, iyi okumalar :)

    YanıtlaSil
  3. Yerden uzak: çok iç açıcı değil mi buruşuk buruşuk:)

    Fragola: Hoşgeldin, tavsiye ederim indirimler de sürerken, gerçi LinaÇiko ile işin zor ama..:)

    YanıtlaSil
  4. hoşbuldumm :) valla çok zor, ancak internetten. ama o da böyle kitaplara dokuna dokuna seçmeye benzemiyor malesef :)

    YanıtlaSil
  5. ben de benim kocaya bir siyah süveter örmüştüm onun ısrarları sonucunda.sadece bir kere giydi,yıllardır öyle duruyor,seninki yine dört beş kere giymiş.hala da utanmadan bana da bişeyler ör deyip durur,örer miyim artık,o hata bir kere yapılır:)jane austenin dili akıcı,üslubu güzel,ben beğenerek okudum bu kitabını.filmini de izlemiştim,güzel yapmışlardı ama kitap gibi olamaz tabi.beğenirsin diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
  6. Fragola: kolay gelsin diyorum, istediğin olursa ben de yollarım:)

    perimasalım: Şanslıyım ben yani, ama dediğin gibi bi de yüzsüzler, benimki spor hırka istiyor şimdi:) Jane Austin'i beğendiğine sevindim, şimdi içim daha rahat güvenle okurum. Teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  7. Hepsi güzeller çünkü el emeği göz nuru harcanmışlar. Özellikle çantanın malzemelerine ve ortaya çıkan sonuca bayıldım. Süper.

    YanıtlaSil
  8. çanta çok süper olmuş.. ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  9. sevgili Handan ve Aylin beğendiğinize sevindim, teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  10. Boş ver ayol, kocalarımıza örmek zor oluyor zaten,kocaman. Bir daha örmezsin olur biter. Bahane de hazır.''Ördüğümü kaç kere giydin ki?'':)))
    Çantayı neden kullanmıyorsun. çok güzel. Sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. Ama kazak çok güzel, nevresimine bakmıyorum:)
    Bere takmayı ben de sevmiyorum çünkü benim de saçlar yapışıyor, onun için kalın yünle şapka gibi örüyorum, saçıma yapışmıyor yani:) Çantan çok şık görünüyor, sevdim:) Kitaplarda gözüm kaldı ne yalan söyliyeyim:))

    YanıtlaSil
  12. Nedret ablacığım ,aynen öyle yapmayı düşünüyorum, hatta çamurluk yapıp o kazağı geri alabilirim zira ipleri çok sevmiştim:))Beğendiğine de çok sevindim teşekkürler..

    Banu ablacığım,ben sana hep diyorum sen iste yeter ki:) hem senin gibi beceri küpü biri beğenmiş daha ne olsunn:)

    YanıtlaSil
  13. o çantaya güldüm epey.. niye yaptığımı bilemediğin hani.. kitapları da güle güle oku arkadaşım..

    YanıtlaSil
  14. gülme Deli annem, daha önce şuursuzca davrandığın olmadı mı:))

    YanıtlaSil
  15. sevgili arkadaşım niye yaptığını bilmediğin çantana bir yapılış sebebi sana...çokzarifişlerde yayınlansın diye ..olurm.. bence olur sizcede olursa nasıl ördüğünüzün kısaca tarifiyle birlikte mail le yollarsanız severek yayınlarım simdiden tesekkurler.

    YanıtlaSil
  16. aa çok sevinirim valla, bi de keyiflenirim oy oy diyee:))bu gece yazıp yollarım çokzarifişler teşekkürler:)

    YanıtlaSil
  17. ptesi günü tam da oradaydık.velakin oğlanın pc oyunu bakması,bulması ve alması için.kitaplara ancak şööylesine bakabildim.alsam okuyamam biliyorum.ama ben okumayı çok özlüyorum.

    YanıtlaSil
  18. özlenmez mi sitare, ama madem Bursa'dasın sen de, veririm ben sana kitapları:)

    YanıtlaSil
  19. :))mesele alamaamk değil şekerim okuyacak vakit bulamamak.bak misal dün de d&r daydık.2 dk kitaplara bakayım dedim 9 yaşındaki oğlum hayır bakamazsın ben pc oyunu bakacam çıkcaz diye isyanlara başladı.öff öfffff.

    YanıtlaSil
  20. alamamak aklıma gelmedi de sitarem, özet çıkarıp versem diye düşündüm:))

    YanıtlaSil