Sayfalar

26 Ocak 2011 Çarşamba

mim, mimcik, mimimcik..


   Zormuş ayol bu mim işi ama ilk mimim ya pek keyifle yaptım. Şimdi gelelim mim konusuna; bende olmayan asla olamayan fiyonk. Evet fiyonk ya.. Bende ne arar fiyonk:)) Neyse önce özet geçip fotolarımı koyuyorum.


Mim Konusu: Fiyonkunu Göster!
Mim Teması: Fiyonklar ne şirin şeyler değil mi :) Aksesuar olarak, elbiselerin üzerinde, dekoratif objelerde ve daha birçok noktada karşımıza çıkıyorlar tüm sempatiklikleriyle :) Hal böyle olunca, tüm fiyonklar toplansın ve nerede ne fiyonkun varsa göster bize :)
Mime Dair Birkaç Nokta:
1- Mimlenen arkadaşımız bize fiyonklu cicilerini gösterecek, en az 3 adet olması yeterli :) Daha fazla fiyonku varsa ne ala :))
2- "Benim fiyonkum yok kii" diyorsan sana "Ama nedeeen?" diyorum :)) Olsun mimlenmene engel değil :)) O zaman en beğendiğin fiyonklu cici ne varsa sanal alemde, bize göster diyorum :)
3- Mimlenen elbette yanıtlamak zorunda değil ama fiyonk aşkına yanıtlamazsa üzülürüz :))
4- Kendisini mimleyen arkadaşının fiyonklarından en beğendiği fiyonka da miminde yer versin lütfen :) Böylece en cici fiyonkumuz hangisiymiş, görelim :)



İşte bulabildiğim zavallı fiyonklarım:

1. Bu aslında tam fiyonk sayılmaz ama dayanamadım koydum, boncukların altı fiyonk yapılmaya çalışılmış çünkü. Bu sabunları arkadaşım evde yapmış, bana hediye getirdi. Biri ballı kekikli biri tarçınlı. Tabi ki kullanmaya kıyamıyorum:))



2. Gelin şalımın üstündeki lalemin fiyongu. Fotodan çok da belli olamayan gelin saçımın çiçeğiyle takım yapıldı. Onda da kurdele fiyonk var ama oldukça uzun uçları, çekemedim.



3. Gelin şalım ve çiçeğime takım olarak daha sonra da kullanabilmem için yapılan fular-şal arası bir akseuar. Sadece lale değil çiçekler de var bunun üzerinde.


4. Düz ve sadece şeritleri makinelenmiş havlulara benim bulup eklediğim çiçek fiyonklar. Aslında bunları bir plaj çantasından söküp buraya silikonladım. Yıkamadım daha:)


   Sıra geldi beni mimleyen sevgili Özi'nin güncesi arkadaşımın fiyonkları arasında en beğendiğime. İkinci resimdeki bluzun içinde yer alan fiyonk detayı hoşuma gitti. Ben de eğer kabul ederse Elif in dreams arkadaşımı mimliyorum (Senin görevin Jim, eğer kabul edersen ..gibi oldu) :))

11 yorum:

  1. mim'ini en kısa zamanda cevaplayacağım ve teşekkr ederim :) yalnız bir sorun var,yazıda sadece 1.fotoğrafını görebiliyorum diğerleri hata veriyor bi kontrol et istersen cnm sanırım bi sorun var..sevgilerle

    YanıtlaSil
  2. ahah ben de sınıfta kaldım bu mimde:)

    YanıtlaSil
  3. ahanda.. hakkatten görülemiyor resimler ama neden olduğunu bilemedim ki?? cabalayacğım çünkü en güzelleri görünmüyorrrr

    bu arada deli anne sen asla kalmazsın sınıfta:)

    YanıtlaSil
  4. galiba düzeldi resimler ama üstleri etiketsiz oldu bu sefer. Picasada sorun oldu galiba bilemiyorum.. Bakalım bu sefer görünecek mi? Valla güzel benim olmayan fiyonklarım ya..

    YanıtlaSil
  5. Ne kadar güzel fiyonkların varmış.Özellikle gelin şalının süslerine bayıldım :)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba!
    Bloguma yaptığınız ziyaret için teşekkür ederim.
    İlginç bir mim...

    YanıtlaSil
  7. Özi'nin güncesi: teşekkür ederim sadece bunlar vr, fiyonk işi biraz uzak bana:)

    Sevgili Şanslı: Blogun en sevdiğim bloglar arasında, ailecek beğeniyle iziyoruz:P

    YanıtlaSil
  8. fiyonkla benim de çok aram yok :((
    ben çok süslü.çok cici şeylerle pek anlaşamam :))))
    kaba saba şeyler yapıyorum hep..lütfen yadırgamayın, seramik heykelciklerimi görseniz beni anlarsınız..hepsi çok çirkin ve ucubiktir :))))
    acayip zevksizim canlar noolcak benim bu halim? :(((
    fiyonkları severim, çok şirindirler...ama bnim elimden gelmez cici şeyler..
    ama sizlerin yaptıklarınızı keyif ve gururla izliyorum..

    YanıtlaSil
  9. Figen ablacım ben sizin yaptıklarınıza bayılıyorum zaten, hepsiiiiinii gördümm, hastasıyızz:)) dediğin gibi fiyonklar çok cici ama o cici şeyle benim de bünyemi bozuyor:) çokk öptüm sizi

    YanıtlaSil
  10. merhaba,
    bloğunuzu yeni takip etmeye başladım.Ne güzel şeyler çıkarıyorsunuz ortaya tebrik ederim.
    Takibe devam.

    YanıtlaSil
  11. hosgeldin yaruze, pek mutlu oldum ben:)) ay beğenildim ya sevindirik olurum:)

    YanıtlaSil