Sayfalar

2 Şubat 2011 Çarşamba

Son dakika..

   Aslında çok çok şeyler yazmak istiyorum ama içimde bir sıkıntı var. İçim daraldı bütün gün, ben de kendimi ıvır zıvır, örgüye falan verdim. Tüm evin perdelerini yıkadım, mikrodalga keki yaptım vs vs. Bir ara yapıp fotolarını çekicem. Güzel oldular.

  Bizim evin son dakika görüntüleri de bunlar:

  Bitemeyen yatak örtümün şu andaki durumu. Alt üst parçalar da örüldü, yalnız ipim çok azıcık kaldı, yeni de almak istemediğim için sağına soluna ince şeritler örüp bitirmeyi planlıyorum.

  Herkes yapıyor nolurr benim de olsun deyip ben de kutu kaplamaya çalıştım. bir kaçtır biriktirdiğim yoğurt ve süzme peynir kutularını kapladım. Çok fazla takı malzemesi boncuk falan var. Onları koyarım belki.
  Bunlar da laleler.. ama aralarında nankör var!! Önde görülen alınıp özene bezene diktiğim, gözünün içine baktığım ama bir arpa boyu uzamayan nannnkörr lale. Arkadakiler de öndeki zevzekten sonra alınıp toprağı bile değişmediği halde öööyle büyüp açan gariban lalelerr.. Haksız mıyım? Nannnkköörrrr:)))
Posted by Picasa

18 yorum:

  1. benimde içimde bir sıkıntı vardı bugün,başlayıverdim battaniyeye.. :) Ne zaman biter Allah bilir,bu sıkıntılar devam ederse epey çabuk biter..Umarım içinizdeki sıkıntılar kuş olup gider

    YanıtlaSil
  2. Umarım Elifcim, ama benim sıkıntıyla örgüm bitmez çünkü o kadar büyüdü ki yatak örtüsü, birleştirirken kendimi kucağında boz ayı yavrusu tutan biri gibi hissediyorum. Umarım seninki biter de görürüm:)

    YanıtlaSil
  3. bitince hemen yayınlıcam inşala:)

    YanıtlaSil
  4. Kutu kaplama iyi fikir, bende deneyeceğim, ellerine sağlık;)

    YanıtlaSil
  5. Benim battaniye de ipi bittiğinden yarım kaldı .İç sıkıntısını hiç sorma,yapmam gereken işler var,nereden başlayacağımı bilemediğimden öylece duruyorlar.Sen yine de kışın tadını çıkar yap kahveni al eline örgünü ohhh! sıcacık...Öptüm seni ...

    YanıtlaSil
  6. yerden uzak; çok gereksiz ama eğlenceli meşgale. En azından döküntüler süslü toparlanıyor.

    sevgili colette içimi ısıttın:)teşekkür ederim, umarım o güzel örgülerinden daha görürüm:) sevgiler

    YanıtlaSil
  7. Niye öyle diyorsun ki zavallı laleye,belki anlatamadığı bir derdi vardır:)Aynısından bende de var,benimkiler lale değil ama olsun,bakarım ederim tepki vermezler...
    Bu kutuları ben de sakallı iplerle kaplamıştım,çok güzel,şık ve kullanışlı oldu.Sayfama eklerim inşallah yakında,fikir verir belki.Ama bu şekilde daha pratik tabi...

    YanıtlaSil
  8. Ben girebildim noldu ki acep birdy'cim.. acaba bu yazıyı görb,lecek misin ki

    YanıtlaSil
  9. deli annem yeni girebildim:(( anlamadım..

    peri masalım; o lale zavallı mavallı değil!:))) ben o zevzeği her sabah öpüp konuşuyorum aman da kızım falan diye. aa belki kız değilse bilemem:) bunalımdan açmıyormuş meğerse:)

    YanıtlaSil
  10. ne güzel şeyler yapmışsınız.. elinize sağlık..
    mikro dalgada kek nasıl oluyor.. hiç yapmadım.. o aleti sadece ısıtma amaçlı kullanıyorum galiba...

    YanıtlaSil
  11. Esracım teşekkürler, ben de bloglardan birinde okumuştum, sanırım annekazdı. 4kaşık un, 3 kaşık kakao, 6kaşık şeker, 4 kaşık sıvıyağ, 4 kaşık sür, 1 paket kabartma tozu çırpılıyor. içine istediğniz malzemelr, ben badem ve hindistan cevizi koydum. Sevmediğim fincanlarım var, onlarda pişirdim, 6 fincan çıktı. malzemeyi yarısına kadar dolduruyoruz ve 750 watt(high olabilir) ve 3 dakika. gerçi ben 4 dakika yaptım daha iyi oldu. Güzel oldu:)

    YanıtlaSil
  12. aaa yok öyle sıkılmak, daralmak kızlar...
    derhal gülümseyin ve öyle kalın bakiim..
    bu arada ne cici şeyler yapmışsın ablam...
    ama o yatak örtüsü bitsin artık hadi bakim :)))

    YanıtlaSil
  13. Figen ablaaa, az biraz daha fırça lazım bana, fırça at banaaa:))) çünkü ben o örtünün yan kısımlarını bu gece itibariyleee söktüümm:)) ama bitiricem sözz:)

    YanıtlaSil
  14. çok zevkliymişsin.yoğurt kapları kaplamak.bu fikri çaldım gitti:)

    YanıtlaSil
  15. Sitareciğim valla o zevk benden çok 10marifet hatunlarına özgü, ordan görüyordum, tava yoğurdu kaplarım işe yaradı:)) Çal fikri gitsin arkadaşım:)

    YanıtlaSil
  16. battaniye çok güzel görünüyor... ben de kızıma örmüştüm sakkallı iple bütün olarak... tabi senni ki kadar büyük değil ama çok yormuştu beni.. lale konusunda da haklısın... insan gözünün içine baktıkça bazen umduğunu bulamıyor çiçeklerden... inşallah nankör lale en güzel çiçeğini verip sana affettirir kendini sevgiler...

    bebegimincicileri.blogspot.com

    YanıtlaSil
  17. SEvgili Emine, Lale beni öldürecekk...:)Bu arada geldim, gördüm, takipteyim:)

    YanıtlaSil