Sayfalar

8 Aralık 2010 Çarşamba

ben geldim..

  Selamlar, geldim ben de. Okuyan olacak mı? Kime ne ki? Kim ilgilenir ki? Bence kimse. Zaten birileri okusun diye yazmayacağım. Çok bunaldım, konuşmam lazım, anlatmam lazım. Yanımda , yakınımda kimsem yok tamamen içimi açacak. Yazık, çok tatlı canımın içi kocam var ama nasıl üzeyim ki onu?

  Nev çıkt tv'de şimdi, Mazideki Aşk diyor.. Ne güzel şarkıdır bu ya.. " o bakış ki götürür beni yıllarca geri". Hepimizin aklındaki cümle bu belki ama işte birisi çıkıyor yazıyor ve biz bayıla bayıla dinliyoruz. Yaratıcı olmak böyle bişey olsa gerek. Ben de pek yok yaratıcılık. Anca örgü modeli ya da yeni yemek tasarlar yaparım :)

  Yeni evliyim, evimden uzaktayım. Anlaşılacağı üzere yeni evimi benimseyemedim henüz. Çok şey değişti çünkü. Evim, işim, ilçem, ilim hatta bölgem değişti. Aşk uğruna. Değdi mi? Şimdilik evet çünkü kocamı seviyorum ama burayı sevmiyorum.    Bu hayatta yaşadığımız hiç birşeyin boşa olduğunu düşünmüyorum. Kesin bir yerlerde bişey yaptım ve acısı çıkıyor. Ama ben isteyerek kimseyi incitmem ki.. Amaaann ne biliim belki de incitmişimdir, eski sevgililer mesela. Onlar potansiyel intikam timi olarak bekler ya hayatında insanın; hani hep boynu bükük ve "yaraaallııııyım yaraalıı" duruşuyla.O zevzeklerden birinin ahını mı aldım acaba? Ya da şu lisede sürekli sopaladığım çocuk mu ah etti? Olabilir.  E  ama küçücüktük be ya.. Off çekecek çilem varmış demek, evdeyim bütün gün sıkılıyorum, annemi özledim, yapacak bir sürü yarım örgüm var vs vs. Ne dertliymişim ben de :) Allah beterinden saklasın, şükür buna da ama bi kaç tanesi gitse fena olmaz..
   Lara diye bi kadın çıktı şimdi de televizyona. Bu nasıl bir yayın politikasıdır ya?? Nev ve Lara aynı programda. İlginç.Biri bu kadına "sen çok güzel dansediyorsun" falan mı demiş ki coşmuş bu kadar? Çirkinnnn çirkin ötesi bi görüntü.
   A bu arada, tavsiye ederim 10marifete girin, güzel valla.

2 yorum:

  1. Merhaba; reklamlardaki gibi sen yenisin galiba :)
    Hoş geldin. Yazma ihtiyacını çok sevdim.
    Güzel arkadaşlarının olmasını diliyorum bütün kalbimle :) 10marifet bir arkadaş daha tanıdığım için mutluyum.
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Valla yeniyim ben, iki yıldır okuyorum ama yazmaya vaktim yoktu. evde kalan bi kadınceğiz oldupum için yazar da oldum. Bloguna bayıldım.Tanıdığıma da çok sevindim. Sevgiler

    YanıtlaSil