Sayfalar

21 Ocak 2011 Cuma

bitecek.. bitmeli!


    Yeni battaniyeye başlamak için deliriyorum ya, yarım kalan işlere kitlendim, Figen ablanın dediği gibi "yaparım ben bunu" diyorum. Gerçi ben onun kadar kibar diyemiyorum; "yaparım olm ben bunu, yürrüüü kızımm" falan nidalarıyla örüyorum ya hadi hayırlısı. Adam 3 ayda boşayacak:))
    Bugün Ikea evimizin herşeyinden gidip iki tane küçük boy yastık aldım. Daha önce fotolarını yayınladığım yatak örtüsü -battaniye kırmasına takım yastık yapacağım. Evde kalan düğmelerle falan da sabitlerim sanıyorum. 





   Akşamı da yine kendime göre icatlarla geçirdim.Aslında tam icat sayılmaz değiştirme diyelim. Dolabımda közlenmiş kırmızı biberlerim vardı, çıkardım çözülsünler diye. Altı üstü yoğurtlu biber yapacaktım ama baktım çok fazla koymuşum, geri de donduramayacağım için bir iç hazırladım. Tavuk, mantar, soğan, taze sarımsak, dereotu, azıcık ince bulgur ve baharatlar. Normalde lorla yaptığımız iç yerine hazırlayıp köz biberlerimi doldurdum. Una ve yumurtaya bulayarak teflon tavada çok az yağ ile kızarttım. Üzerine sarımsaklı yoğurt yapınca da tadı daha hafifledi. Güzel oldu bence, denemenizi tavsiye ederim. Kayınvalidemlere de indirdim (alt katımda oturuyorlar), pek beğendiler. Valla tavsiye ederim:))




Posted by Picasa

6 yorum:

  1. yapar benim kuzuuummm :))))
    o ne tatlı anlatmak öyle can :)
    bu arada börek de nefis görünüyor...
    becerikli kuzum benim..iyi ki doğurmuşum seni :)

    YanıtlaSil
  2. :))dur hevese geldim ben yine öreyim:) Figen abla sen beni hevese getirdikçe örüyorum ben. Alim olucam ben:)) teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  3. son halini görelim ama.işte böyle becerikli kadınlara bakıp ah çekiyorum bende yokki böyle yetenek

    YanıtlaSil
  4. of serpil, keşke bitebilse de görebilseniz:) ne zamandır elimde, bıktım artık. Yeni şeyler yapayım istiyorum.

    YanıtlaSil
  5. Yemeğe bakmaktan ördüklerine bakamıyorum :))Geri dönüp baktım ancak, artık bitmiş halini merak ediyorum ama çok cici olacağı kesin, devam ettttt, kim tutar seni:)
    Bu arada neolur şu "kelime doğrulama"yı kaldır yorumlardan, takılıyooooor:(

    YanıtlaSil
  6. aa hiç farkında değilim ablacım hemen bakıcam becerebilirsem kaldıracağım:)

    YanıtlaSil