Sayfalar

23 Şubat 2011 Çarşamba

cıvıtmıyorum

    Bu sefer cıvıtmayacağım, gerçekten. Kendimi zor tutsam da yardıma ihtiyacım var ve derdimi anlatana kadar cıvıtmayacağım. Şöyle ki:
   Şimdi ben yeni blogcuyum ya, tam bilmiyorum bişeyleri. Sorularım var, bilenlerden cevap verebilen olursa sevinirim:)

1. Yorumlarda cevaplarımın maille gitmesini istiyorum ama nasıl yapacağım? Ben arkadaşlarımın bana verdiği cevapları mailime düşünce biliyorum ama benim gitmiyor galiba..
2. Bazı bloglada okuyorum, blogumda en çok aranan kelime vs gibi şeyler var. İstatistiklere bakıyorum ama başka bi yeri var mı? neresidir acep?
3. Ayarlarımı yaparken bana diyor ki; en fazla 100 takipçin olabilir!?!?! Nasıl yani? Neden? Nasıl artırabilirim?
   Yardımcı olursanız sevinirim.

   Şimdi gelelim şu girmediğim bir kaç günde ne yaptığıma..
   Aslında canım sıkkındı, Libya'daki olaylar genel olarak zaten üzücü ama benim açımdan çok kötüydü. Yağmalanan  Türk şantiyelerinin biri kuzenime ait ve bir türlü gelememişti. Çok şükür dün gece geldi sağ salim. İki gündür de deli gibi yeni tarif deniyorum, fotoğraf çekiyorum, inşallah müsait olduklarında ( ne demekse?) yayınlayacağım.

   Veee battaniyemin biri bitti. İplerimi, tam olarak hesapladım, 8 sene önce Ankara'dan almıştım. Bolero olacaklardı güya. Ama bekleyip bekleyip artık battaniye oldular sonunda:) Şimdi etrafını çevirip püskül yapacağım.


   Etrafını çevreleyince eğrilikleri de gider hem:)) Haa, bir de tahta boncuk takacağım..


   Bunlar da en son Ankara'ya gidişimde arkadaşımla işportadan tanesini 1 liraya aldığım Afrikalı Kadınlar. En sonunda kociye astırtabildim. Fotoğraftan belli değil ama tablocuklarım mutfak tavanındaki kemerde asılılar.


 


   OOfff çok zor yazmak, gecenin bu vaktinde, adam evde aklımı karıştırmak için " Fener gooll gooll goll" diye bağırıyor yaa... Gıcık..
Posted by Picasa

30 yorum:

  1. Sorularına cevap verecek düzeyde maalesef değilim. Hatta çiçeği burnunda bir blogcu olarak gelen cevaplardan ben de faydalanacağım. Aynı şeyler kafama takıldı:)
    Battaniye konusuna gelince süpersin diyorum. Allah bana seninkinin onda biri kadar sabır verse neler yapıcam:) Ama sabırsızım biliyorsun.
    Ayrıca minik tabloların da çok güzel olmuş;)

    YanıtlaSil
  2. Battaniye harika!Sorularına gelince senin yanıtlarının karşı tarafa maille gitmesi onun ayarlarıyla ilgili.Bana yorumların maille geliyor örneğin.En fazla 100 takipçi olayına takma kafayı bana da öyle diyordu bu gün neredeyse 200 oldu konuklarım.Kendi kendine ayar mı yaptı ne:D Öptüm seni...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba .Bloglarda dolanıurken isimlerimiz aynı olunca dikkatimi çektin.Bir bakayım adaşımın bloğuna dedim. Gerçekten çok samimi buldum.Takipteyim ;)
    Etiketler gadget ını tavsiye ederim.İhtiyacına bir derece çare olabilir. Sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. Kumanda panelinden, ayarlar sekmesine gidin. Oradan da ''yorumlar'ı tıklayın. Açılan sayfanın alt kısmında yorumları haber vermelerini istediğiniz mail adresini yazacağınız bir yer var. oraya mail adresinizi yazıp ''kaydet'' i tıklayın.

    YanıtlaSil
  5. Aynı sayfadan yorum denetlemeyi işaretleyip değişikliği kaydederseniz, yazılan yorumlar pat diye çıkmaz ve önce sizin denetiminizden geçer.

    Ayrıca, yine kumanda panelinden, tasarım sekmesinden ''Gadget ekle'' ye gidip açılan gadgetlardan dilediğinizi bloğunuza ekleyin.Yani arama vs..

    Umarım yararı olmuştur.

    Battaniyeniz güzel olmuş. güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  6. Battaniye çok SIK olmus guzelim ellerine saglik.

    YanıtlaSil
  7. sevgili Mucit İnek:)) sen de oku sen de öğren. bu arada sabır eskiden sendeydi ben iki sıra dürttürüp bıkana dek sen hırka yapardın (Beymen'in siyah hırkası) şimdiyse ben kışın ev hanımıyım ya sabır ve zamandan bol bişey yok:))

    YanıtlaSil
  8. colette'im; senin battaniyenin eline su dökemese de bitti sonunda:) bu arada 200. üyeye hediyen varsa takipten çıkıp tekrar 200de girebilirim:P sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Birdysevda; hoşgeldin. Ama adını yazmak garip geldi birdy diye hhehe. iade-i ziyarette bulunacağım en kısa zamanda. teşekkürler.

    Şeytanın yaz dedikleri, şekerim tavsiyelerini addıım addıımm yapacağım ve sonucumu yazacağım. İlgine teşekkür ederim. bunlaıp sıkılmadan bana uzun uzun yazmışsın ya ellerin dert görmesin arkadaşım:)

    Mutfaktan mis kokular; sağol canım. Bu arada mail alırsan Birdy diye benim, bişeyler sorucam, paylaşıcam tarifsel anlamda. sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Canım sorularına cevap verilmiş :)
    Öncelikle gözünüz aydın diyeyim ben bilmiyordum orada akraban olduğunu Allah sizlere bağışlamış.
    Battaniyen çok güzel olmuş ellerine sağlık ve resimler harika.Ben de severim evin muhtelif yerlerinde:)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  11. Sevgili ikiz annesi; teşekkürler. Şu yoğunluğunun ve yorgunluğunun ardından hala yorum yapabilme nezaketindesin ya.. saygıyla eğildim:))geçmiş olsun tekrar.

    YanıtlaSil
  12. blogumun temasını değiştirmek için kumanda paneline girip şöyle bir incelerken aynı sorular benimde kafama takılmıştı dün gece :D
    100 kişi takip edebilir olayını da sordum bi arkadaşıma o hiç bir ayarı değiştirmemiş onada öyle diyormuş ama 300 izleyeni var =) ozaman o uyarı niye var? valla bende bilmiyorum :D

    YanıtlaSil
  13. ayben ruba; tırsıtmak için zannımca:)) ya da twitterdaki olay gibi. hani bir günde 1000 takipçin oluyor ya, bu da günde 100 mü acaba? sevgiler..

    YanıtlaSil
  14. merhaba...bence de FENER GOL GOL GOL :)
    ben acemi bir blogcuyum ama 100 takipçi olayına takmış idim,sonradan anladım kendiniz dahil 100 kişi yazar olabiliyor blogda,izin verirseniz şayet,bloga ekleme yapmak istediklerinizi tasarım bölümünden gadget ekleyerek yapıyorsunuz...battaniye çok hoş,iyi günlerde kullanılsın...sevgiler :)

    YanıtlaSil
  15. sevgili Sedo kız, bence de "Fener gool goll " da gecenin birinde de bağırılmaz ki evde:)) gerçi benim manyak abim sabah 5te de bağırır:) sevgiler:)

    YanıtlaSil
  16. Battaniye çok güzel görünüyor. Umarım ben de kareler halinde ördüğüm battaniyeyi birgün birleştirebilirim. Sıcak sıcak örtüneceğiniz neşeli günler dilerim.

    YanıtlaSil
  17. aaah ahh Gokyuzu99; o kareler buşalınca hiiç bitmiyor, merak ettim ben de:)

    YanıtlaSil
  18. battaniye süper olmuş çok emek isteyen bir iş benimde yaptıklarımı görmek isterseniz bloğuma beklerim:):):)

    YanıtlaSil
  19. keskin makas teşekkürler, ben de geldim, gördüm, beğendim:)

    YanıtlaSil
  20. naber:)ay ben hala hastayım.bi uğrayayım dedim:)biz senle şöyle aklımız başımızdayken kent meydanı yapalım.valla ne güzel olur:)

    YanıtlaSil
  21. olur arkadaşım, ben çorbamı kapıp gelirim:))geçmiş olsun, şaka bi yana komşunun duyarsızlığına çok üzüldüm.. nanköörrrrrmüş.

    YanıtlaSil
  22. sihirlitencere'ye hoşgeldiniz...battaniye harika görünüyor,renklerine bayıldım.Güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
  23. teşekkür ederim kahveci ya da sihirli tencere:) siz de hoşgeldiniz.

    YanıtlaSil
  24. marifetli birdycim,ne güzel olmuş battaniyen,sıcacık sıcacık sarıl.. renk uyumu da hoşşş..
    öptümmm... ;)

    YanıtlaSil
  25. hee bide tablolarda çok hoşuma gittiii.. (:

    YanıtlaSil
  26. Darmannnnn hoşgeldiinnnn:)) teşekkür ederim:))özlemişim ya cıvıttım işte..

    YanıtlaSil
  27. battaniyeye bayıldım, iyi günlerde kullanın. kombinizin bozuk olduğu bugünde işinize yaramıştır:))
    sorularınıza yanıt almışsınız. umarım sorunsuzca halledersiniz.
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  28. sevgili asortik teşekkürler, ama benim battaniyeye gelen kadar kalın keçe gibi battaniyelere sarındım:))

    YanıtlaSil
  29. Ellerine sağlık battaniyen özellikle renkleriyle çok güzel olmuş, bir battaniye örmeyi hayal bile edemeyecek biri olarak sabrını da alkışlıyorum. sevgiler

    YanıtlaSil
  30. Sevgili fiamma; çok teşekkürler. Beğenmene sevindim, sevgiler

    YanıtlaSil