Sayfalar

12 Şubat 2011 Cumartesi

enerjii geliyorum demezz

   Demedi ama geldiii ve ben oturup yemek yaptım hep:)) İki gündür Ankara'daydım. Hong Kong'tan arkadaşım gelmişti, buluşmaya gittim, çok güzel modeller öğrendim geldim:) Ama işlere başlamadan önce kocaya karşı duyduğum vicdan azabıyla yemek yaptım hep. Bu arada annem blogu keşfetmiş, her gün mecburen yemek listemi vericem ki rahat etsin:)
   Neyse bunlar benim pancakeimsi mücverimsi bişeylerim. Evde çok fazla tulum peynirim vardı. Yumurta, süt, maydanoz ve bolca baharatla çırpılıp yağsız yağsız teflonda piştiler.


   Büyükbabamın ölüm yıldönümü nedeniyle yaptığım bademli un helvası. Her yer un koksun, koku dolansın diye kapıyı bacayı açıp yaptım, tanıdığım çok azıcık kişiye dağıttım. Çok beğenildi. Zamanla daha çok tanıycam ve dağıtıcam. Fotolarını çekmeye gerek görmedim ama merak eden olursa (anne sana diyorum) portakallı kereviz, kek değerlendirme topları, brokoli çorbası da diğer yemekler:))



  
Veeee bunlar da pazardan 4 liraya aldığım ev babetleri:) Evde gezerken çıt çıt ses çıkıyor. E malum ben sabah kadar uyanığım, alt katımda da kayınvalidemler var, sanırım bunların altına kaydırmaz silikonlayacağım.  Artık altı erirse 4 lira verdim zaten derim:)


Posted by Picasa

9 yorum:

  1. Ilk önce Deden nur içinde yatsin. uyduruk pancakelerin harika olmuslar. Süper bir fikir tebrik ederim. Babetlerinde çok SIK canim gûle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. O tulum peynirli pancakemsi şeylere canım çekti beahhh ne de güzel görünüyorlardıııı:)))))Terliklerin çok şirin çıksın sesler:P Güle güle giy

    YanıtlaSil
  3. Ben bu saatte bloglara bakmakla hata yapıyorum:( Nefis görünümlü yemekler, özellikle hamur işleri, e canım çekiyor :))
    Babetlerin çok şeker, altlarına ayakkabıların içine konan ve hazır satılan keçelerden de yapıştırabilirsin...

    YanıtlaSil
  4. mis kokular; teşekkür ederim, uyduruk uyduruk yapıyorum işte:)

    kedişcim; yollarım sana da ne idüğü belirsiz hamur işinden:) terliğe gelince ben sabah 5-6da yattığım için o çıt çıt ses o vakitte muhtemelen bana küfürün basılabileceği boyuta ulaşıyordur:) ama çıksın sesler diyosan kalsın:))

    Banu ablacım; fikir küpüsün sen zaten, iyi ki yazıyorsun da terliklerim beyazzz kaydırmazdan kurtuluyorlar:)) saol öptümm

    YanıtlaSil
  5. Ziyaretin ve yorumların için çok teşekkürler canım, blogun çok şeker, inşallah sık sık gidip gelicem, sevgiyle muhabbetle kal.

    YanıtlaSil
  6. babetlerde,çoraplarında çok cici iyi günlerde kullan da anlamadığm neden 5-6 da yatıyorsun gece kuşumusun canım benım saglığınıbozarsın dımı ama..

    YanıtlaSil
  7. hobibox; beklerim :)) senin blogun da nefis:)

    çokzarifişler; malesef bir süredir sorunum bu, 5-7 arası yatıp 11 gibi kalkıyorum; gerçi bi haftadır biraz düzeldim sayılır ya neyse.. sevgiler:)

    YanıtlaSil
  8. birdy nasıl duruyorsun o kadar az uykuyla kuzum? bu arada yemeklerin resimlerine bakmamaya uğraşıyorum yoksa çıldırıp yemeğe gömülebilirim her ann :) ellerine sağlık ama nefis görünüyorlar

    YanıtlaSil
  9. teşekkürler fragolacım, sana da yaparım:) nasılsa uyumuyorum:) şaka bi yana feci durum hadi şimdi evdeyim, yaz sezonu açılınca ne yapıcam bilmem..

    YanıtlaSil