Sayfalar

7 Şubat 2011 Pazartesi

uyudum:)

   Üç gündür  güya uyku düzenimi düzeltmeye çalışıyorum, gerçekten tavsiyeler işe yaradı. Yalnız beklenilenin dışında, ben şimdi gece uyuyorum ama gündüz de uyuyorum!! Anlamadım ben bu işi, uyku uykunun mayasıdır derler ya, sağlam bi mayalama yaptım ben galiba, uyudum paso:))
Uyumadığım nadir zamanlarda tüüüm  haftasonu anca bunlar çıktı ortaya:)

   Bu puzzleları bir gazete vermişti, kutuda durması yerine duvarda dursun diye kocaya baskı yaptım. Son parlatma ve çerçeveletme işleminden sonra artık duvarımda kitch bir Mona Lisam olacak:) eksik kalmıştı:)


  Yatak örtüsünü hala söküyorum, kenar kısımları çok sarkık salaş göründü; daha ince numarayla ve daha kısa öreceğim.


 Jane Austin bitti, hakkaten güzelmiş.Gurur ve Önyargı'yı bitirdim sırada diğer Jane var.



  Çok tembellik yapmışım, toparlanmam lazımmmm
Posted by Picasa

10 yorum:

  1. Gurur ve Önyargı'yı ben de sevdim ama Jane sıkmıştı,yarım kaldı.Sana iyi okumalar.Yatak örtüsü içine sinmedi anlaşılan ,o halde sök gitsin :)Bu ipe ince makine yünü-orlonu-karıştırıp örünce daha düzgün oluyor(bir fikir,ben denedim)Kolay gelsin,sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  2. Ben sana demiştim demi beğeneceksin kitabı diye:)Uyuduğuna sevindim,dinlenirsin.Çok olsun boşver,düzene girer nasılsa.Hem uykusuzluğun verdiği sersemlikle insan hiçbirşey yapmak istemez ya,o durumdan kurtulmuşsundur en azından...

    YanıtlaSil
  3. uyu sekerim uyu, rahat rahat dinlen :))

    YanıtlaSil
  4. Sevgili colette'im; yatak örtüsünün göbeği sökülemediği için mecbur aynı olsun diye tek sakal ip olacak:( jane için 2 saat içinde sana katıldım hemen:))

    perimasalım,valla uykusuzluğun verdiği sersemliğin yerini uyku fazlası sersemliği aldı:)) bu rada haklıymışsın, Gurur ve Önyargı'yı çok beğendim, çevirisi de güzel olunca su gibi aktı:)

    Mutfaktan mis kokular, kavun karpuz demişler hani.. büyür demişler hani..:)

    YanıtlaSil
  5. ahhh uyku ahhh ne güzel :) güzel miydi gurur ve önyargı?

    YanıtlaSil
  6. bak uykusuzluktan yazdığın yorumu bile okumamışım :) su gibi akan kitap lazım bana, hemen ediniyorum ben de en kısa zamanda :)

    YanıtlaSil
  7. Biraz zaman kendine birdy'ciğim düzene girmek için yani.. öyle ha deyince olmuyor..

    YanıtlaSil
  8. Fragola'cım, hakkaten kitap güzel,tabi 200-300 yıl öncesinin İngiltere'sinde geçtiğini belirteyim. Ama İş bankası Yayınlarından çıkan çeviri güzeldi.

    Deli Annem sana tek bişey dicem, Çallll kanunumm çalll:)))inşalllaaaaa

    YanıtlaSil
  9. Söz verdiğim gibi bloguna ziyarete geldim:)Daha yeni olduğunu görüyorum ne güzel:))Tuvalet için yaptıklarına bayıldım.Yazılarını atlata atlata köpişinin ve kedilerinin resimlerini aradım bulamadım:))Ya da ben görmemiş olabilirim?El işleri konusunda yeteneğim olmasa da olanlara hep imrenmişimdir bakmayı seviyorum:)Sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. yoklar burda kedişcim, ben bir kaç aylığına uzaktayım onlardan ve burnumda tütüyorlar. ama senin için yükleyeceğim ki gör benim kuzularımı:))hoşgeldin bu arada

    YanıtlaSil